Garantie / Klachten

Garantie

Wij garanderen dat 1 knijpzakje minimaal 50 keer hergebruikt kan worden bij normaal gebruik(+/- 7-8 weken bij dagelijks gebruik). Over het algemeen is gebleken dat onze knijpzakjes vele malen langer mee gaan. Mocht het zo zijn dat u een (of meerdere) knijpzakjes heeft die eerder stuk zijn of niet meer bruikbaar zijn, neem dan contact op wij zullen dan over gaan op kosteloze vervanging.

Klachten

Indien u een klacht heeft over de knijpzakjes of de afhandeling van uw bestelling, verzoeken wij u dit zo snel mogelijk te melden. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar service@nomnomkids.nl Omschrijf duidelijk de klacht en vermeld hierbij het ordernummer en de aankoopdatum. Binnen uiterlijk 7 dagen berichten wij u over de afhandeling van uw klacht.

U kunt vanzelfsprekend ook telefonisch contact met ons opnemen op: 

  • 0623017814 Maandag t/m vrijdag tussen 10.00-17.00 uur. (let op als 1 mans bedrijf kan het zijn dat we even niet in staat zijn om de telefoon te beantwoorden spreek een bericht in dan bel ik u zo snel mogelijk terug)

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2015 - 2023 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel