Retouren

Herroepingsrecht / Bestelling retourneren

Het herroepingsrecht / Bestelling retourneren

NomNomKids.nl probeert de producten zo goed en helder mogelijk te beschrijven, bent u toch teleurgesteld nadat u het product heeft ontvangen en was het niet wat u verwachtte?

Dan heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, na deze melding heeft u 14 dagen op het product te retourneren. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysiekewinkel zou doen. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Let op dat u de knijpzakjes niet mag uitproberen met voedsel. Heeft u het product uitgeprobeerd en bent u er op dat moment achter gekomen dat het product niet is wat u verwachtte? Neem dan alstublieft contact met ons op zodat we kunnen kijken of er een oplossing is voor het probleem. Faalt het product eerder dan verwacht? Laat dat dan ook even weten, zie ook onze garantie.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 3,95 zullen bedragen voor een brievenbuspakketje of € 6,95 voor pakketpost ( in Nederland, voor buitenland conform lokaal geldende tarieven) .

Hoe maakt u gebruik van uw herroepingsrecht:

  • Stuur ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier,via info@nomnomkids.nl. (let op u bent niet verplicht dit formulier te gebruiken, een email met de gegevens van uw bestelling en het betreffende artikel is ook voldoende)
  • Stuur het product, binnen 14 dagen, met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar onderstaand adres*:
NomNomKids.nl
Postbus 45                                                                     
2235 ZG VALKENBURG ZH

 

Retourzendingen die niet voldoen aan de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door NomNomKids.nl, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

* Let op dit is een postbus, maakt u geen gebruik van PostNL vraag dan even na of het op een postbus afgeleverd kan worden. Bij twijfel kunt u dit ook met ons overleggen. Wenst u het artikel in onze showroom te retourneren dat kan alleen tijdens opneningstijden of na het maken van een afspraak. 

© 2015 - 2018 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel