Wat zeggen anderen over de knijpzakjes

Laat jij ons ook weten wat je van de Nom Nom Kids knijpzakjes vind, laat een bericht achter in ons "gastenboek" of review ons op Google+

Hieronder staan diverse reviews van klanten en bloggers . Wij hopen snel meer ervaringen van Nederlandse klanten te ontvangen!

Reviews voor Nom Nom Kids herbruikbare knijpzakjes

Marlieke van Love that heeft onze knijpzakjes getest en schreef deze leuke review:

"Van sommige dingen baal ik dat ik er nooit eerder mee in aanraking ben gekomen. Fruitzakjes om zelf te vullen bijvoorbeeld. Bij Eva heb ik zoveel fruitzakjes gebruikt, het heeft me echt handenvol geld gekost. Gelukkig is dat vanaf nu niet meer nodig. Met de hervulbare (en goed sluitbare) knijpzakjes van NomNomKids.nl maak je keer op keer zelf vruchtenpuree (of babyvoeding). Ik kreeg er vier om te testen en dat deed ik. En hoe!"

Het volledige verhaal lees je hier.

De mama van Kate schreef:

"Ze moest even wennen aan het eten uit een tuitje. Ik heb het haar laten proberen, sabbelend op de tuit gaf ik haar steeds een beetje door te knijpen in het zakje. Daarnaast was het makkelijk op een lepeltje te deponeren en kon ze het ook zo eten. In de loop van de week begon ze steeds meer door te krijgen dat je er uit kan ‘drinken’ en kon ze het zelf. Onder begeleiding, dat nog wel."

En zo belanden we op Kate's favorite's lijst.

En Meike? Die verstopt groenten in onze knijpzakjes ;-) :

"Ik maakte een prutje van banaan, yoghurt en (ja, je leest het goed) broccoli. Ik heb het geproefd en het is best lekker. Evie kon het in elk geval waarderen."

Verder lezen wat ze er van vond? Dat kan hier

Ook bij babyproduct van het jaar waren ze erg benieuwd wat ouders van de knijpzakjes zouden vinden. Diverse ouders hebben ze getest en hun ervaringen lees je op de site van baby product van het jaar

 

Joyce schreef ook een leuke review op haar blog Joyfromjoyce

"Ideaal om mee te nemen wanneer je een dagje op pad gaat, maar ook zeker handig om mee te nemen wanneer de school weer begint." 

Het volledige verhaal lees je hier.

Ook Maarten van Papa's wereld teste de knijpzakjes en schreef daarover op zijn blog:

"Het was even wennen om ons gemalen fruit en de smoothies aan de zijkant te vullen. Het lijkt een wat onlogische plek, maar uiteindelijk is dit de meest brede plek en dus het makkelijkst om te er massa in te gieten."

Het volledige verhaal lees je hier.

Reviews in het Verenigd Koninkrijk: 

Suzanne heeft ondertussen ook aardig wat reviews ontvangen van diverse klanten en bloggers deze kan je hier terug vinden: 

Reviews nomnomkids.co.uk:

Reviews op Amazon.co.uk

Reviews door bloggers in VK:

© 2015 - 2018 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel