Gezien in

De Nom Nom Kids knijpzakjes zijn in het Verenigd Koninkrijk al aardig in de media geweest, ook hebben ze al diverse onderscheidingen ontvangen. Hieronder staan een aantal genoemd. In Nederland hebben ook diverse ouders en bloggers de knijpzakjes getest hieronder volgen daar ook een paar van. Ben je van de pers en wil je meer informatie? Neem contact op.

Bij Baby Product van het jaar waren ze meteen gecharmeerd van de grote opening aan de zijkant en dat de knijpzakjes daardoor ook zelfstandig kunnen blijven staan tijdens het vullen. Diverse ouders hebben zich aangemeld om de knijzakjes te testen, hun ervaringen kun je terug lezen op de site van Baby product van het jaar

 

 

Marlieke van Love that heeft onze knijpzakjes getest en schreef deze leuke review:

Knijpfruit in een Nom Nom Kids Knijpzakje"Van sommige dingen baal ik dat ik er nooit eerder mee in aanraking ben gekomen. Fruitzakjes om zelf te vullen bijvoorbeeld. Bij Eva heb ik zoveel fruitzakjes gebruikt, het heeft me echt handenvol geld gekost. Gelukkig is dat vanaf nu niet meer nodig. Met de hervulbare (en goed sluitbare) knijpzakjes van NomNomKids.nl maak je keer op keer zelf vruchtenpuree (of babyvoeding). Ik kreeg er vier om te testen en dat deed ik. En hoe!"

 

 

Joyce van joyfromjoyce.nl teste ook de knijpzakjes samen met haar zoon:  

nomnom 4"Ideaal om mee te nemen wanneer je een dagje op pad gaat, maar ook zeker handig om mee te nemen wanneer de school weer begint."

Mumii awardDe Nom Nom Kids knijpzakjes ontvingen een bronzen onderscheiding in de 2014 Best Baby & Toddler Gear awards. De knijpzakjes deden mee in de categorie babyvoedingsproducten samen met een aantal brilliante producten van gevestigde merken. 
     Bizzie BabyBizzie Baby gaf ons de zilveren prijs voor onze set van 3 herbruikbare knijpzakjes.
Mums LoveWe ontvingen een Mums Love prijs van Babyworld.co.uk voor onze set van 3 herbruikbare knijpzakjes. We scoorden een 4.8 van 5 met 3 uitstekende reviews van testers.
© 2015 - 2018 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel