Persbericht

31-7-2015

Voedsel allergie? Of gewoon bewust voeden? Nom Nom Kids herbruikbare knijpzakjes helpen ouders een handje!

De knijpzakjes van Nom Nom Kids kan je zelf vullen met babyvoeding, yoghurt, smoothies of gepureerd fruit. Zo weten ouders precies wat ze hun kinderen geven, en zijn ze er ook bewust mee bezig. Ook voor ouders met kinderen die een allergie hebben is het een handig hulpmiddel, zoals een ouder zei: “doordat het een leuke verpakking is vind ons kind het ook niet erg dat ze niet hetzelfde krijgt als anderen”.

Wat de herbruikbare knijpzakjes van Nom Nom Kids zo uniek maakt is dat de opening aan de zijkant van het knijpzakje zit. Zo hebben ze de grootste vulopening van alle knijpzakjes die op dit moment op de markt aanwezig zijn. Bijkomend voordeel is dat de knijpzakjes ook neergezet kunnen worden tijdens het vullen, dit maakt het vullen van de knijpzakjes heel eenvoudig. De Nom Nom Kids knijpzakjes zijn voornamelijk bedoeld voor kinderen tussen de 6 maanden t/m 6 jaar en zijn minimaal voor 40x te hergebruiken.

Alle voordelen op een rij:

 1. Maximale vulopening aan de zijkant.
 2. Het knijpzakje kan op zijn zij staan zo heb je beide handen vrij om het knijpzakje te vullen.
 3. Je kan een maatbeker of lepel gebruiken om het knijpzakje te vullen, je hebt geen andere (dure) accessoires nodig.
 4. Ze hebben een leuk kleurrijk ontwerp die kinderen aanspreekt en kinderen vinden de verstopte leeuw geweldig!
 5. Ideale maat voor kleine kinderhandjes
 6. Handig voor onderweg en op stap
 7. Ideaal voor mee naar school of de peuterspeelzaal
 8. Ruimte op de achterkant om met een non-permanent marker in te vullen wat er in zit, naam etc.
 9. Geschikt voor de vriezer
 10. Geschikt voor de vaatwasser maar zijn ook eenvoudig met de hand af te wassen
 11. De knijpzakjes zijn op te warmen in warm water (ze zijn niet geschikt voor de magnetron)
 12. Bevatten geen weekmakers zoals BPA, PVC en Phthalate

Over Nom Nom Kids,

De Nom Nom Kids Herbruikbare knijpzakjes zijn bedacht door Suzanne Moore: “Als moeder van 2 kinderen vond ik de voor gevulde knijpzakjes uit de supermarkt wel erg handig om mee te nemen op stap en voor onderweg. Maar ik zag ook dat er heel wat knijpzakjes weggegooid werden over een heel jaar. En de voor gevulde knijpzakjes zijn bovendien niet goedkoop. Dus ik dacht: Hoe handig zou het zijn als ik zelf knijpzakjes kon vullen met mijn eigen (zelfgemaakte) voeding.” In haar zoektocht naar herbruikbare knijpzakjes kwam ze geen geschikte tegen, voor de een had je een heel vulstation nodig, de ander had een hele kleine vulopening en kon niet overeind staan terwijl je het knijpzakje vult. Zo kwam ze op het idee om zelf herbruikbare knijpzakjes te ontwerpen en op de markt te brengen.

Ondertussen zijn de knijpzakjes van Nom Nom Kids, via diverse verkoopkanalen, door heel Europa te krijgen en brengt Nom Nom Kids Nederland ze ook naar Nederland.

Over Nom Nom Kids Nederland

Nom Nom Kids Nederland wordt gerund door Christine Wijsbeek. Naast de webshop via www.nomnomkids.nl is Nom Nom Kids Nederland ook distributeur voor de Nom Nom Kids herbruikbare knijpzakjes in Nederland en België.

 

 

© 2015 - 2018 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel