Het verhaal van Nom Nom Kids

Het verhaal van Nom Nom Kids, is het verhaal van Suzanne Moore en dat delen we graag met je:

Ik ben moeder van twee jonge kinderen, Stanley is 9 jaar oud en Nancy is 7 jaar oud. Het leven als moeder gaat niet over rozen en beide kinderen waren niet even makkelijk met eten en drinken. Kant en klare knijpzakjes uit de supermarkt hielpen toen Stanley tandjes kreeg en toen Nancy weigerde iets te drinken na de overgang van borstvoeding. Knijpzakjes hebben ons geholpen door tijden van ziektes, autoreizen en zijn altijd handig voor in de lunchbox. In het begin vond ik het ook handig om ze te gebruiken met een lepel terwijl we op stap waren.

Het liefst wilde ik zelf de knijpzakjes vullen met de favoriete yoghurt van mijn kinderen of mijn zelfgemaakte pureetjes tijdens de eerste maaltijden. Toen onze zoon aan een antiobiotica kuur moest, had het ook erg handig geweest om die nare medicijnen te mengen met wat fruit. Dat had over de jaren heel wat tranen kunnen besparen.

Wat me ook erg stoorde van de kant en klare knijpzakjes was dat ze niet recyclebaar zijn. Ik was me erg bewust van het feit, dat er heel wat knijpzakjes weggegooid werden over een heel jaar. Toen we een tweede kindje kregen, kwamen daar nog meer bij.

Een paar maanden na de geboorte van Nancy wist ik dat we binnenkort gingen starten met het wennen aan vast voedsel. Ik ging toen op zoek naar herbruikbare knijpzakjes, maar er waren niet echt bijzondere op de markt. Sommige hadden een heel vulstation nodig, anderen waren veel te groot voor die kleine handjes en buikjes. En de meesten konden niet overeind staan terwijl je ze vult. Ik zag wel erg leuke in de Verenigde Staten en Australie maar deze waren erg prijzig en ze hadden een hele kleine opening, waarvan ik me afvroeg of ze wel goed schoon te krijgen waren. Omdat ik voornamelijk het gevoel had dat er niets op de markt was, wat aantrekkelijk is voor dreumessen en jonge kinderen, dacht ik .... wat als ik ze nu zelf maak? 

Gelukkig heb ik 15 jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling en inkoop, dus begon ik het perfecte knijpzakje te ontwerpen voor mijn kinderen. Het duurde even voordat ik het perfecte knijpzakje had en de beste leveranciers om mee samen te werken, maar het is gelukt! Ik ben erg tevreden over ons eerste product en mijn kinderen vinden het geweldig. Wat wil een moeder nog meer!

Ik hoop dat jullie net als ons dol zullen zijn op de Nom Nom Kids knijpzakjes. 

Suzanne

(updated juli 2020)

 

© 2015 - 2024 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel