Veelgestelde vragen over de knijpzakjes

Hoe vul ik de knijpzakjes

De Nom Nom Kids knijpzakjes hebben een grote vul-opening met een sterke dubbele zipsluiting . De vul-opening is 12 cm breed en kan eenvoudig geuld worden met een lepel of een maatbeker. Voor de volledige vul instructies zie ook de gebruiksaanwijzing.

Hoe maak ik het knijpzakje schoon?

De knijpzakjes zijn eenvoudig schoon te maken. Je kan ze met de hand afwassen of in het bovenrek van de vaatwasser. Voor de volledige instructies zie ook de gebruiksaanwijzing.

Hoeveel kan er in het Nom Nom Kids knijpzakje?

We hebben 2 varianten de kleine variant met Safari dieren kan je vullen met +/-140ml "vloeibaar" voedsel. En zijn met name bedoeld voor de kleine handjes van baby's en dreumessen. De grote variant met monsters kan je vullen met +/-200ml "vloeibaar" voedsel. Deze zijn zeer geschikt voor grotere kinderen.

Kan ik eten invriezen in het knijpzakje?

Ja, de knijpzakjes zijn geschikt voor de vriezer. Vul tot de maximale vulhoogte (vulraampje op de achterzijde) en druk dan overtollig lucht er uit als je het knijzakje afsluit. Plat in de vriezer te plaaten om ruimte te besparen.

Kan ik de inhoud van het knijpzakje verwarmen.

Ja, om de inhoud op te warmen plaats je het afgesloten knijpzakje voor 1-2 minuten in kom warm water (geen kokend water!), totdat de inhoud de juiste temperatuur heeft bereikt voor het voeden. Kneed het knijpzakje met je handen om de inhoud goed te mengen. Test altijd eerst zelf de temperatuur voordat je het aan je kindje geeft. Niet in de magnetron opwarmen, hiermee kan je het zakje beschadigen.

Wat kan ik in het knijpzakje doen?

De knijpzakjes zijn heel veelzijdig te gebruiken en je kan er van alles in doen als het maar niet te grote klontjes bevat. Het eten hoeft niet helemaal klontvrij te zijn zolang de klontjes(max 3mm) niet te groot zijn voor de tuit. Kijk ook eens bij onze recepten voor inspiratie en tips.

Is het knijpzakje wel lekvrij?

Ja, het knijpzakje heeft een stevige dubbele zipsluiting. Bij normaal gebruik zal het knijpzakje niet lekken. Let wel op dat er geen voedsel tussen de zipsluiting zit en dat de inhoud niet te dik is.

Hoe vaak kan ik de knijpzakjes gebruiken?

Wij garanderen dat je bij normaal gebruik en het afwassen in de vaatwasser het knijpzakje minimaal 40 keer kan gebruiken. Als het knijpzakje hier niet aan voldoet neem dan contact met ons op via service@nomnomkids.nl wij zullen het knijpzakje dan vervangen.

Kan ik de Nom Nom Kids knijpzakjes gebruiken voor drinken?

Wij adviseren om de knijpzakje niet te grebuiken voor drinken. De tuit is ontworpen voor dikkere vloeistoffen. Het drinken zal er dan te snel uitkomen en zeker kleine kinderen kunnen daardoor verrast worden.

Ik ben het dopje kwijt, kan ik een nieuwe krijgen?

Wij verkopen de dopjes ook per 3 stuks in de webshop. Tip: de dopjes van de meeste babyvoedsel knijpzakjes passen ook op onze knijpzakjes dus mocht je er nog een hebben liggen of iemand kennen die nog niet over is maak daar dan een herbuikbaar dopje van ;-)

Wat voor een pen moet ik gebruiken om de achterkant in te vullen? 

Op de achterkant van de knijpzakjes is ruimte om een aantal dingen in te vullen; naam, wat er in zit,of het koud bewaard moet worden, of je het moet opwarmen en de vuldatum . Handig voor de oppas, het kinderdagverblijf of opa en oma. Maar ook handig wanneer je meerder zakjes tegelijkertijd invriest. Hiervoor kan je een niet permanente stift gebruiken (die opdroogt maar wel weer afwast) wij verkopen ook als extra service de staedtler stift.

© 2015 - 2023 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel