Over ons

Wij zijn de Nederlandse webwinkel voor Nom Nom Kids knijpzakjes.

Suzanne, oprichtster van Nom Nom Kids, heeft een aantal jaar in Nederland gewoond en was en goede kennis van ons. Toen we hoorden over haar onderneming waren we erg enthousiast. Niet alleen om dat we haar bewonderden in het ondernemerschap maar omdat ze goed had nagedacht over het product en een soortgelijk product destijds niet in Nederland te krijgen was.

En wat hadden we graag deze handige knijpzakjes gehad bij onze eerste kinderen. Want hoewel er wel al wat  knijpzakjes van voedsel fabrikanten verkijgbaar waren, is het maar net de vraag wat er in zit. Bovendien zijn ze niet goedkoop. Dus was het altijd eten, fruit en yoghurt in bakjes meenemen en talloze wegwerpdoekjes om onderweg die handjes toch maar weer schoon te maken voor het eten, tijdens het eten en na het eten!

Ondertussen is Suzanne al heel wat verder en heeft ze al diverse verkooppunten in Europa weten te bereiken. Omdat er in Nederland nog niet veel verkrijgbaar is en zeker niet met het gemak van deze knijpzakjes wilden we de Nom Nom Kids knijpzakjes graag naar Nederland brengen. Dus in samenwerking met Suzanne zijn we NomNomKids.nl opgestart.

Meer weten over Suzanne en Nom Nom Kids? Lees hier verder.

Graag een verkooppunt worden van Nom Nom Kids knijpzakjes? Kijk even hier.

 

© 2015 - 2023 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel