Een snel Wheetabix ontbijtje

Artikel 3 van 8

Ken je dat zo'n ochtend dat het ontbijt erbij in lijkt te schieten. Of als je al vroeg op pad moet maar nog wel graag je kinderen een gezond ontbijt wil geven. Of na zo'n zware nacht en iedereen laat op staat maar je vervolgens nog wel graag de kinderen op tijd op school of het kinderdagverblijf wil brengen (meet een ontbijt achter hun kiezen). Dan is dit recept ideaal in combinatie met de knijpzakjes. Zo kan je makkelijk en snel een ontbijt aan je kinderen geven( en misschien ook handig voor jezelf ;-) )

Instructies:

Belangrijk: Begin met het dopje stevig op het knijpzakje te draaien (dit wil op zo'n ochtend echt niet vergeten)

Doe 100ml melk in een maatbeker, dit kan natuurlijk elke soort melk zijn die je gebruikt, borstvoeding, opvolgmel,k soya melk of elk ander alternatief. 

Doe 1 Weetabix in het knijpzakje. 

Warm de melk op in een pannetje opf magnetron (let op niet koken). En giet deze vervolgens over de Wheetabix in het knijpzakje. De weetabix zal direct de melk opnemen. Roer de melk en Wheetabix met een lepel of sluit het zakje af en kneed het mengsel door elkaar.

Laat het eerst afkoelen voordat je het aan je kind geeft. 

Dit kan ook de avond ervoor klaargemaakt worden en opgewarmd worden in warm water op het moment dat je het nodig hebt.

Geniet van een snel ontbijt onderweg zonder geknoei!

 

© 2015 - 2024 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel