Accessoires voor de knijpzakjes

Artikel 4 van 14

Wij krijgen wel eens vragen over de compatibiliteit van onze knijpzakjes. Onze knijpzakjes hebben een "standaard" tuit die door meerdere fabrikanten gebruikt worden. Zowel fabrikanten van herbruikbare knijpzakjes als de kant en klare zakjes zoals Ella's Kitchen, Goodies, Danoontje en Hipp. Dat is wel zo handig want daarom kan je diverse accessoires voor knijpzakjes ook voor de Nom Nom Kids knijpzakjes gebruiken. 

Dopjes

Om te beginnen de dopjes, we verkopen ook extra dopjes maar mocht je nog dopjes over hebben van andere zakjes dan kan je deze ook (her) gebruiken. Nog een handige tip: vraag even rond bij mensen die nog niet overgestapt zijn naar herbruikbare knijpzakjes misschien hebben ze wat dopjes over ;-)

Silicone tops

Silicone tops passen op de tuit en reguleren de doorstroming en beschermen het tandvlees van jonge babies tegen de harde plastic tuit. Deze tops zijn met name ideaal voor jongere babies die je graag direct uit het knijpzakje wil voeden. Zo heb je bijvoorbeelde de Choomee Sip'n soft en de Pouch pop, die alleen ter bescherming tegen het harde plastic is, wordt op bol.com verkocht onder de naam squiz tops.

Pouchpop Assorted 4 pack

Lepels Voor op de Knijpzakjes

Er zijn ook Pouch spoons op de markt deze kan je op de tuit schroeven om direct vanuit het knijpzakje je kindje te voeden met een lepeltje. Deze zijn met name bedoeld voor hele vloeibare voedingsmiddelen waarbij men moet denken aan de viscositeit van magere yoghurt.  Deze deze "knijpzakjes lepels" zijn in Nederland niet makkelijk te vinden Momenteel kan ik ze alleen bij Amazon vinden.

Handvaten

Chub Chub Baby heeft handvaten ontwikkeld om jonge kinderen/ babies te helpen om een knijpzakje zelf vast te houden. Deze ben ik zelf nog niet tegen gekomen in Europa

Zijn er nog bepaalde accessoires die jullie gebruiken bij de knijpzakjes? Laat het ons weten!

© 2015 - 2024 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel