De beste en meest praktische herbruikbare knijpzakjes

Artikel 6 van 14

Voordat we samen met Susanne de knijpzakjes naar Nederland haalden hebben we even rond gekeken wat er al aanwezig was op de Nederlandse markt en dat vergeleken met de Nom Nom Kids knijpzakjes van Susanne. En ik was overtuigd dat haar herbruikbare knijpzakjes echt beter waren dat hetgeen al beschikbaar was. 

Laatst schreef Susanne er ook weer een artikel over op haar blog, want ondertussen zijn er alweer heel wat aanbieders bij, zeker in het Verenigd Koninkrijk. Zij had diverse herbruikbare knijpzakjes van andere leveranciers uitgetest en kwam er achter dat de Nom Nom Kids knijpzakjes de grootste opening hebben van alle herbruikbare knijpzakjes op de wereld*. (* van alle herbruikbare knijpzakjes voor baby en peuters) 

Het voordeel van die grote opening is dat je ze makkelijk kan vullen. En vervolgens ook weer om de herbruikbare knijpzakjes te reinigen. Is er toch wat eten ingedroogd/vastgeplakt? Je kan er met je hele hand makkelijk in en ook met bijna elke afwasborstel. 

reusable-food-pouch-wide-opening

  • De originele dierenknijpzakjes hebben een inhoud van 140ml en een opening van 12.4cm
  • De monsterknijpzakjes hebben een inhoud van 200ml en een opening van 13.4cm 

De meeste herbruikbare knijpzakjes van andere fabrikanten hebben een opening van 8 tot 10cm. Bij sommige knijpzakjes heb je zelfs speciale hulpmiddelen nodig om de knijpzakjes te vullen, en daar zit ik in ieder geval niet op te wachten. 

Niet alleen zorgt de grote opening voor het eenvoudig kunnen vullen, maar ook de andere zijkant die openvouwt. Daardoor kan je het knijpzakje neerzetten tijdens het vullen. Deze zorgt er ook voor dat het knijpzakje open blijft staan in de vaatwasser.  

Ik weet dat ik bevooroordeeld ben, maar toch ben ik ervan overtuigd dat de Nom Nom kids knijpzakjes nog steeds de meest praktische en beste herbruikbare knijpzakjes zijn op de huidige markt. Heb jij ze al uitgeprobeerd? Je kan ze kopen via onze webshop en mocht je toch niet tevreden zijn, dan horen we dat graag en krijg je je geld terug.

© 2015 - 2024 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel