Heerlijk knijpfruit of yoghurt eten uit een knijpzakje

Artikel 12 van 14

Voor een dreumes of peuter zijn de knijpzakjes met name handig om knijpfruit, smoothie of yoghurt in te doen. Zeker voor onderweg, geen gedoe met verschillende(grote) bakjes en lepeltjes of vorkjes maar makkelijk per kind (en ouder ;-) ) een zakje wat niet veel plek in neemt en zo te eten is! 

Of je nu gewone naturel yoghurt er in doet, lekkere vla, appelmoes of een eigen creatie, knijpzakjes zijn makkelijk en snel te vullen en als de kinderen aan het spelen zijn en vieze handjes hebben hoef je niet uitgebreid eerst ergens de handen te gaan wassen!

Ben je thuis en mag er lekker geknoeid worden, laat dan je dreumes of peuter zelf het knijpzakje op een lepeltje knijpen om zo het toetje op te eten! Zo is je kindje even bezig en het is goed voor de motoriek.

Tip: heb je iets te enthousiast fruit gekocht en word het snel rijp? Maak er knijpfruit van en vries de knijpzakjes in, zeker met warmer weer helemaal makkelijk om mee te nemen in een koeltasje!

© 2015 - 2024 Nom nom kids herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel